Publicat la .

Pe lângă un sector curat și civilizat pe care dorim să îl oferim locuitorilor, considerăm că un loc binemeritat îl ocupă și cultura. Ne ocupăm ca cetățenii Sectorului 3 să aibă parte de cât mai multe momente de recreere prin intermediul concertelor și evenimentelor organizate.
Pe 24 februarie 2013 a fost inaugurată noua Casă de Căsătorii a Sectorului 3. Instituția se află în cadrul “Casei Eliad”, monument istoric de la sfârșitul secolului al XVIII-lea, care în ultimii ani s-a aflat într-un proces de reabilitare și consolidare. Acum, cetățenii din Sectorul 3 beneficiază de o clădire de patrimoniu, restaurată și amenajată la cele mai înalte standarde. Casa Eliad va găzdui și o serie de evenimente și manifestări culturale, organizate de Primăria Sectorului 3.
Am organizat evenimente precum “Remember Florian Pittiș” – festival pe care dorim să îl tranformăm într-o tradiție, Zilele Multiculturalității – prin care am sărbătorit marile națiuni ale lumii prin intermediul culturii lor, dar și o serie de concerte ce au marcat momente precum sărbătoarea Floriilor, 1 Mai, Dragobetele, 1 iunie, ș.a.
De asemenea, am adus în fața publicului nume sonore precum Angela Gheorghiu și Holograf, ce au susținut concerte de excepție, și v-am invitat să vizualizați, în cadrul festivalului DaKINO, proiecții în avanpremieră și în premieră în România.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)