1

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi, 31 martie, la o acţiune de plantare de copaci într-un părculeţ situat pe al. Adrian Cârstea nr. 3. Acţiunea face parte din programul „Curăţenia de primăvară în Sectorul 3”, ce se desfăşoară în perioada 16 martie-30 aprilie.  

În cadrul acestui program, se derulează, printre altele, o serie de operaţiuni de înfrumuseţare a spaţiilor verzi, precum şi de regenerare a acestora.

În viaţă se spune că trebuie să faci un copil şi să plantezi un pom. În Sectorul 3 am plantat până acum peste 12.000 de copaci, iar în această primăvară peste 500. Plantarea copacilor este una dintre acţiunile pe care le facem zilnic, în acest an ne-am propus să regenerăm toate spaţiile verzi. În acest sens, ne concentrăm pe zonele dintre blocuri şi vrem să facem cât mai mult, în aşa fel încât tot ceea ce înseamnă alei, străzi, dar mai ales parcări să beneficieze de verdeaţă. Anul trecut Sectorul 3 a fost desemnat «Cel mai verde oraş din România», ne dorim să menţinem tradiţia şi să primim cât mai multe premii”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

În cadrul acţiunii de astăzi au fost plantaţi 20 de platani, pentru că sunt cei mai rezistenţi arbori la poluare şi au un aspect ornamental plăcut. În prezent, se încearcă identificarea cât mai multor terenuri din sector, care permit astfel de operaţiuni de plantare.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)