Publicat la .

Cele două parcuri importante ale Sectorului 3 şi ale Bucureştiului au intrat într-un amplu proces de modernizare, menit să le transforme în cele mai frumoase parcuri ale oraşului. Astfel, au fost reabilitate peste 7,5 hectare de teren din Parcul Titan şi din Parcul Alexandru Ioan Cuza şi au fost colectate şi transportate peste 2.750 tone de deşeuri vegetale, menajere şi de construcţii. Mai mult, au început ample lucrări de amenajare a lacului din parc, fiind efectuate lucrări de decolmatare şi amenajare a malurilor.

De asemenea, au fost montate 53 de bărci pentru pescari şi a fost recondiţionat podul de acces spre Insula Pescarilor. Totodată, în urma solicitărilor cetăţenilor, au fost amenajate trei zone cu aparate de fitness.

În urma unei iniţiative private susţinute de Primăria Sectorului 3, a fost amenajat debarcaderul şi au fost achiziţionate bărci şi hidrobiciclete. În perioada sărbătorilor de iarnă a fost amenajat un pationar de care au putut să se bucure toţi locuitorii Sectorului 3, accesul fiind gratuit.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)