intalnire-s3

Publicat la .

          De cele mai multe ori ma intreb cine sunt oamenii din spatele comentariilor de pe pagina mea de facebook? Ce fac ei in viata de zi cu zi? Ce cred ei despre mine, primarul? Asa mi-a venit ideea sa organizez periodic intalniri restranse cu cei care intra pe pagina mea. Imi dau seama ca formam in online o comunitate activa, implicata, in plina dezvoltare. Ar fi pacat sa nu transferam toata aceasta energie constructiva si in viata reala.
          Asa ca, dupa ce multi dintre voi mi-ati scris pe facebook ca e o idee buna sa ne cunoastem si sa discutam fata in fata temele pe care le dezbatem online, va propun sa organizam o a doua “Intalnire S3″!
           Va astept SAMBATA (7 Martie), de la ora 16.00, la Casa Eliad (pe bulevardul Mircea Voda nr. 5, acolo unde este Centrul Cultural Casa Artelor).
         Daca vreti sa participati, va rog sa imi lasati intr-un mesaj privat, pe pagina de facebook, datele voastre de contact si temele pe care ati dori sa le abordam in cadrul intalnirii. Vom discuta, pret de doua ore, despre ce crede fiecare ca mai trebuie facut in sectorul nostru si care ar trebui sa fie prioritatile.
          Prima intalnire S3 a avut loc pe 24 Februarie, tot la Casa Eliad. Le multumesc pentru implicare tuturor celor care au participat atunci si va astept si pe voi la urmatoarele noastre intalniri!

Comentarii

comentarii

Un raspuns la “Fata in fata cu primarul”

  1. Ioana Ghita

    Multumim si suntem mandri pentru faptul ca avem un primar ca d-voastra.Pentru noi ca si familie sunteti singura solutie pentru cultura…din mai multe motive.Apreciem grija si sprijinul pe care il acordati famililor tinere ca si noi care au ocazia sa simta ca traiesc cu adevarat in acest sector.Ex:o seara frumoasa de Martisor la Sala Palatului…si nu doar acum…multumim!

    Raspunde

Lasa un comentariu

  • (will not be published)