martie

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 organizează, prin Centrul Cultural Casa Artelor „Evenimentul de Mărţişor – Ediţia a II-a” . Pe 1 martie de la ora 19:00, la Sala Palatului, doamnele şi domnişoarele din Sectorul 3 sunt invitate la întâlnirea cu cea mai frumoasă poveste de dragoste a lumii! „Romeo si Julieta” dupa William Shakespeare, pe muzica lui Serghei Prokofiev, este cel mai nou spectacol realizat de Teatrul National de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, regia şi coregrafia fiind semnate de Horaţiu Cherecheş, iar scenografia de Natalia Kornilova.

AFIS-1-MARTIEIntrarea se face pe baza invitațiilor care au fost puse la dispoziţia doamnelor şi domnişoarelor din Sectorul 3 de Centrul Cultural „Casa Artelor” în perioada 10-20 februarie 2015, în limita locurilor disponibile. „Evenimentul de Mărţişor” face parte din strategia culturală a Primăriei Sectorului 3 şi împreună cu „Ziua Dragobetelui” care a avut loc pe 24 februarie, lansează sezonul 2015 de programe şi evenimente culturale de elită, realizate de Centrul Cultural „Casa Artelor”.

Vă invităm de 1 Martie să-i vedeți pe minunații balerini ai Operei din Constanța, invitați special pentru dumneavoastră cu un spectacol plin de grație, frumuseţe și eleganță, aşa cum trebuie să fie o seară dedicată doamnelor şi domnişoarelor !

Vă dorim o primăvară frumoasă și vă așteptăm cu mult drag.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)