rn

Publicat la .

Spectacolele se vor desfășura în aceași locație care s-a bucurat de un mare succes de public: SALA ELIAD cea mai elegantă sală de spectacole underground din București, care se află în sediul Centrului Cultural Casa Artelor, din bulevardul Mircea Vodă nr 5.
serile-eliad-decembrieÎn serile de duminică 7, 14 și 21 decembrie, de la ora 19,00 cetățenii sectorului 3 sunt invitați la concerte de Crăciun susținute artiștii Daniela Vlădescu, Adrian Naidin și de copiii din atelierul de canto din programul Pepiniera de Talente a Sectorului 3.
Duminică 7 decembrie, de la ora 19,00 vă invităm la Sala Eliad, la concertul și lansarea CD-ului dedicat Crăciunlui și intitulat ”Christmas Feeling” realizat de soprana Daniela Vlădescu.
Tot în cadrul Serilor Eliad, din data de 14 decembrie se va deschide și expoziția de pictură intitulată ” Și eu am talent” realizată de copiii din cadrul DGASPC Sector 3.
Nou program cultural de elită SERILE ELIAD este finanțat de Primăria Sectorului 3 iar conceptul și regia sunt semnate de Alice Barb, fiind lansat pe 8 noiembrie. Timp de o lună, în fiecare week-end pe scena Salii Eliad au susținut recitaluri de poezie și muzică, cu un mare succes de public artiștii Mircea Albulescu acompaniat la harpă de Iulia Calei, Dorel Vișan și flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, Anca Sigartău, Adrian Naidin și percuționistul Gabriel Bălașa, formația Jazzapella, Mike Godoroja și Blue Spirit , Berti Barbera și invitatul său special Johnny Bîca.
Așadar, vă invităm la Centrul Cultural Casa Artelor din bulevardul Mircea Vodă nr 5, la Sala Eliad să trăim împreună spiritul Crăciunului, într-un un nou spaţiu cultural care vă propune întâlnirea cu tradiţia, istoria, eleganţa și parfumul marilor case boierești din vechiul Bucureşti.
Intrarea este liberă pentru cetățenii sectorului 3, în limita locurilor disponibile.
Rezervările se pot face la tel 021 321 58 17 sau 0759990845
Parteneri Media B1TV și București fm
Vă aştepăm cu drag,
Echipa Centrului Cultural Casa Artelor.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)