Gala-premiilor-administratie

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a primit ieri, 20 noiembrie, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, „Premiul de excelenţă pentru cele mai eficiente proiecte de infrastructură”.

Evenimentul a fost organizat de www.administratie.ro, cel mai important portal românesc de administraţie publică, agenţia de comunicare „Oameni şi Companii” şi de Primăria Municipiului Braşov.

Acest premiu mă onorează atât pe mine, cât și pe membrii echipei mele de la Primăria Sectorului 3. Reabilitarea termică a blocurilor este principala prioritate a mandatului meu de primar. Până în 2012, în Sectorul 3 fuseseră reabilitate 37 de blocuri. De la începerea mandatului meu au fost finalizate 319 blocuri fără nicio contribuție financiară din partea cetățenilor. Este vorba despre 23.975 de apartamente. Cred că cifrele vorbesc de la sine. Pentru încă 300 de blocuri se va derula procedura de reabilitare termică pe fonduri europene. Acestea au termen de finalizare sfârșitul lui 2015, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

Cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro a fost dedicată în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Distincţiile au fost acordate pentru cele mai bune proiecte, precum şi pentru cei mai activi şi reprezentativi membri ai administraţiei publice locale şi centrale.

De asemenea, în cadrul galei primarul Robert Sorin Negoiţă a susţinut o prezentare despre reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 3.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)