sala

Publicat la .

În luna mai 2014, Primăria Sectorului 3 București a cooptat Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, într-un proiect în valoare de 47.399.766 lei, care consta în construirea unei săli multifuncționale de spectacole cu 1.200 locuri ce urma să fie construită pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați în Parcul Titan.

Proiectul acestui obiectiv, precum și modul în care el urma să se integreze în parc a fost prezentat public pe www.primarie3.ro. Acest proiect urma să fie finanțat în proporție de 90% de la bugetul de stat, de către Comania Națională de Investiții. Contribuția primăriei urma să fie punerea la dispoziție a terenului respectiv și 10% din valoarea proiectului.

În urma mesajelor primite de la cetățeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan și să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primăria consideră, de asemenea, că o sală multifuncțională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar și așteptat de cetățeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre prioritățile majore ale acestui mandat este extinderea spațiului verde, așa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)