matei-basarab-2

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi, 14 noiembrie, la aniversarea a 155 de ani de existenţă a Colegiului Naţional „Matei Basarab”.

Mă bucur să mă aflu astăzi aici şi vă felicit pentru modul în care aţi reuşit să păstraţi renumele acestui colegiu. În sectorul 3 investim foarte mult în învăţământ pentru că avem obligaţia de a face ceva pentru generaţiile viitoare. Sprijinirea procesului educațional este una dintre prioritățile mandatului meu de primar. Am convingerea că sistemul educaţional din România va avea un rol important în viitorul acestei ţări”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

În anul 2010, colegiul a primit distincţia prezidenţială Ordinul „Meritul pentru învăţământ” în gradul de „Ofiţer” pentru rezultate remarcabile obţinute în această instituţie de-a lungul timpului.

La evenimentul de astăzi au mai participat reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, profesori, elevi, părinţi, dar și foști profesori ai Colegiului Naţional „Matei Basarab”.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)