Atestate program internship

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 a derulat în perioada 20 octombrie – 7 noiembrie primul program de internship ce a avut ca obiectiv familiarizarea cu funcționarea administrației publice locale a actualilor absolvenți și masteranzi ai instituțiilor de învățământ superior.

Primarul Robert Sorin Negoiţă a oferit astăzi atestate de participare celor 18 stagiari care au absolvit programul de internship.

 „Am structurat întâlnirile din cadrul programului de internship în aşa fel încât, la finalul celor trei săptămâni de stagiu, nivelul de aprofundare a cunoştinţelor să fie cât mai ridicat. Vă oferim posibilitatea să vă alegeţi o direcţie din cadrul Primăriei pentru care să propuneţi soluţii în vederea îmbunătăţirii activităţii acesteia. La nivelul Primăriei Sectorului 3 s-a lansat o procedură de recrutare pentru mai multe posturi de funcţionari. Sperăm că v-am convins să vă gândiţi la o carieră în administraţia publică locală şi să participaţi la concursul de ocupare a acestor posturi”, le-a transmis primarul Robert Sorin Negoiţă stagiarilor înscrişi în program.

Programul de internship a durat trei săptămâni, timp în care stagiarii au interacționat cu personalul Primăriei Sectorului 3, au fost implicaţi în activitatea direcțiilor unde realizează stagiul și au solicitat informații și detalii care să îi ajute să-și contureze o imagine privind administrația publică locală.

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)