Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiță a participat astăzi, 8 octombrie, la sesiunea omagială dedicată jubileului celor 150 de ani de existență a Școlii Superioare Comerciale „Nicolae Kretzulescu”.

Instituția își desfășoară activitatea într-o clădire de patrimoniu, la care s-au adăugat două corpuri moderne de școală și o sală de sport. Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” este prima dintre școlile bucureștene ce beneficiază de Smart Classroom, ce a fost inaugurată în septembrie 2013. Aici se regăsesc echipamente performante, adaptate la exigențele unui învățământ modern. În 2009, liceul a devenit membru al Asociației Colegiilor Centenare din România și a primit titlul de „Școală Europeană”.

Mă bucur să mă aflu astăzi aici, alături de dumneavoastră, într-un moment atât de emoționant. Vreau să vă felicit pentru modul în care ați pregătit această festivitate, dar și pentru tot ceea ce faceți ca acest liceu să își păstreze renumele european. Ne aflăm într-o școală de tradiție, unde se pot face lucruri frumoase la care sper să contribuim cât mai mult”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

La eveniment au mai participat reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București, profesori, elevi, dar și foști profesori ai Școlii Superioare Comerciale „Nicolae Kretzulescu”.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)