inchiderre

Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiţă a participat duminică, 21 septembrie, la festivitatea de închidere a primei ediţii a evenimentului „Fest pe Lipscani”.

O coproducţie „Teatrul de pe Lipscani”, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Municipiului Bucureşti, evenimentul s-a desfăşurat în perioada 12-21 septembrie şi a marcat aniversarea a 40 de ani de carieră artistică a marelui actor Horaţiu Mălăele.

În cadrul festivităţii de încheiere, primarul Robert Sorin Negoiţă i-a înmânat maestrului Horaţiu Mălăele o diplomă de excelenţă în semn de recunoştinţă pentru întreaga activitate.

„Încheiem în această seară o primă ediţie a evenimentului Fest pe Lipscani, care sper să devină tradiţie. Îmi face o deosebită plăcere să-i oferim marelui actor şi regizor Horaţiu Mălăele, aniversatul ediţiei din acest an, o diplomă de excelenţă. Prin acest eveniment ne dorim să aducem cultura cât mai aproape de public”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiţă.

În ultima zi a „Fest pe Lipscani”, spectatorii au urmărit piesa „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine …”. Sursă inepuizabilă de invenţie comică, regizorul Horaţiu Mălăele i-a oferit o partitură spumoasă actorului Horaţiu Mălăele, dar şi fiului său Bogdan Mălăele şi tinerei actriţe Meda Victor.

Festivalul teatral a prezentat publicului 10 spectacole de teatru şi două proiecţii de film, ce l-au avut în prim-plan pe actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)