teatru

Publicat la .

Bucureştenii sunt invitaţi mâine, 19 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a „Teatrului de pe Lipscani” (str. Lipscani nr. 53), la spectacolul „Revizorul”, în cadrul evenimentului teatral „Fest pe Lipscani”.

O comedie neagră, o satiră la adresa corupţiei, „Revizorul” aparţine scriitorului rus N.V. Gogol. Piesa are în prim plan vizita unui înalt demnitar moscovit într-un oraş de provincie rusesc. Venirea revizorului în control aruncă oamenii la limita reacţiilor nervoase şi a ridicolului. Fiecare încearcă să se salveze cum poate, iar în astfel de situaţii inventivitatea umană este fără limite.

Pentru acest spectacol, Horaţiu Mălăele nu semnează doar regia, ci îmbracă şi hainele unui personaj, eternul escroc Hlestakov.

Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor sprijină în calitate de coproducător proiectul cultural „Fest pe Lipscani” – ediţia I. Evenimentul, o coproducţie „Teatrul de pe Lipscani”, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Municipiului Bucureşti se desfăşoară în perioada 12-21 septembrie şi marchează aniversarea a 40 de ani de carieră artistică a marelui actor Horaţiu Mălăele.

„Revizorul” face parte din seria celor 10 spectacole de teatru şi două proiecţii de film, ce îl au în prim-plan pe actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele.

 

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)