50

Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiţă a participat marţi, 16 septembrie, la festivitatea de premiere a 212 cupluri din Sectorul 3 care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Festivitatea de premiere a celor mai longevive cupluri, organizată de Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a avut drept scop promovarea familiei şi a rolului său în dezvoltarea societăţii.

„Îmi face mare plăcere să mă aflu în această seară alături de dumneavoastră deoarece am admirat întotdeauna statornicia, perseverenţa şi consecvenţa. În Sectorul 3 a devenit o tradiţie aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Iată că şi anul acesta suntem aici pentru a vă aprecia şi a vă premia. Vă doresc o viaţă cât mai frumoasă de care să vă bucuraţi chiar mai mult decât aţi făcut-o până acum”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, primarul Sectorului 3 oferind sărbătoriţilor diplome, albume cu obiectivele turistice din Sectorul 3, precum şi ajutoare sociale în valoare de 1000 de lei pentru fiecare familie. Valoarea sprijinului financiar este stabilit prin Hotărâre de Consiliu Local.

Pentru a intra în posesia ajutorului financiar, cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi domiciliază pe raza Sectorului 3 se pot adresa Serviciului de Asistenţă Socială pentru Persoane Vârstnice din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)