Afis-Puzzle-chinezesc

Publicat la .

Bucureștenii se pot relaxa vineri, 29 august, de la ora 21.00, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, la comedia „Puzzle Chinezesc”. Filmul a fost proiectat în premieră naţională la începutul lunii august, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”.

Cea mai recentă producție a lui Cedric Klapisch, pelicula este ultima dintr-o trilogie din care mai fac parte „Hanul spaniol” şi „Păpuşile ruseşti”.

Lungmetrajul urmărește povestea unui bărbat de 40 de ani (Romain Duris) care se mută la New York, după ce fosta lui soţie (Kelly Reilly) îl părăseşte şi se stabileşte cu cei doi copii ai lor acolo.

Din distribuţia filmului mai fac parte Audrey Tautou și Cécile De France, pelicula fiind bine primită de către critici și public în Franța.

Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

„Puzzle Chinezesc” face parte din seria celor 24 de filme oferite gratuit bucureștenilor pe un ecran gonflabil de 120 m², care permite realizarea unor proiecţii de calitate înalta, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.      

Program Cinema in aer liber 2014

  

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)