donare

Publicat la .

Primarul Robert Negoiţă a participat astăzi la o acţiune de donare de sânge organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Bucureşti. Alături de primarul Robert Sorin Negoiţă și de mai mulți membri ai familiei sale, au donat sânge 40 de angajaţi ai Primăriei Sectorului 3.

La sediul Primăriei Sectorului 3 a fost amenajat un punct de donare, CTS Bucureşti asigurând condiţiile optime recoltării de sânge. Acesta a stat pentru câteva ore la dispoziţia angajaţilor care au dorit să doneze sânge pentru persoanele cu probleme de sănătate.

„Acum o lună am văzut apelul făcut de Centrul de Transfuzie Bucureşti cu privire la lipsa sângelui din spitale. Acest lucru m-a mobilizat şi astfel am stabilit detaliile acţiunii care s-a desfăşurat astăzi. În ţările spre care tindem ca civilizaţie am văzut că numărul de donatori este mult mai mare şi acestea nu au probleme cu stocurile de sânge. Cred că ar trebui să luăm un astfel de exemplu şi fiecare dintre noi să ne implicăm şi să facem cât mai mult bine celor suferinzi. Trebuie să facem astfel de gesturi pentru că este important să salvăm vieţi”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

Prin această acţiune, Primăria Sectorului 3 își propune să informeze şi să educe bucureştenii cu privire la necesitatea donării benevole de sânge.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)