film

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni vineri, 22 august, de la ora 21.30, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, la proiecția filmului „Borgman”.
Un vagabond, Camiel Borgman (Jan Bijvoet), este liderul unui grup obscur care terorizează străzile unei suburbii. Izgonit din locuinţa lui subterană, bate la uşile caselor dintr-un cartier înstărit sub pretextul că vrea să se spele. Ajungând la casa soților Marina și Richard, acesta e lovit de capul familiei și obligat să plece. Borgman găseşte însă mai multă bunăvoinţă la soţia acestuia, care-i îngrijeşte rănile şi îl adăposteşte în şopronul casei. În scurt timp, Borgman e tentat să îşi „oficializeze” şederea, iar locuinţa se umple dintr-odată de străini.

Provocarea filmului pentru cinefili este aceea de a decide în ce măsură Borgman este doar străinul primejdios care ameninţă faţada normalităţii unei familii sau reprezintă întruchiparea fizică a fricilor şi coşmarurilor familiei.

Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

Filmul face parte din seria celor 24 de proiecții oferite gratuit bucureștenilor pe un ecran gonflabil de 120 m², care permite realizarea unor proiecţii de calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Program Cinema in aer liber 2014

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)