Publicat la .

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni joi, 14 august, de la ora 21.30, la comedia „Domnișoara Populară”, ce va fi proiectată în parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”.

Cu „Domnișoara Populară”, Regis Roinsard îşi face debutul în regia de lungmetraj, după experienţa dobândită în reclamă şi videoclip. Trecerea la regia de film este un succes pentru cineastul francez, pelicula fiind nominalizată pentru premiile César la cinci secţiuni. Din distribuţia filmului fac parte Romain Duris, Déborah François, Bérénice Bejo şi Shaun Benson.

Comedia prezintă povestea unei fete din provincie care, odată ajunsă la oraş, obţine primul ei loc de muncă. Deşi se dovedeşte a fi o secretară lamentabilă, în scurt timp ea devine cea mai rapidă dactilografă din oraş, din ţară şi apoi din lume.

„Domnișoara Populară” face parte din cele 24 de filme propuse în cadrul celei de-a treia ediţii a cinematografului în aer liber. Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit bucureștenilor de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)