Publicat la .

Mâine, 6 august, în cea de-a doua seară de „Cinema în aer liber”, Primăria Sectorului 3 a pregătit proiecția filmului clasic „Nașul 1”. Spectatorii pot viziona acest filmîncepând cu ora 21.30, pe Insula Pensionarilor din parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

         Filmul din 1972 poartă semnătura regizorului Francis Ford Coppola, distribuția acestuia fiind impresionantă: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton. Pelicula a fost premiată cu trei Oscaruri pentru cel mai bun film, cel mai bun actor, cel mai bun scenariu adaptat și cinci Globuri de Aur.

O adaptare după romanul lui Mario Puzo, „Nașul” este povestea grandioasă a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia. Acțiunea filmului se petrece în jurul anilor ’40-’50 și prezintă viața fictivă a familiei Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante rețele mafiote în America. Filmul prezintă o viziune extrem de realistă a acestei lumi mai puțin accesibile, unde promisiunile făcute au o valoare capitală, iar onoarea este la mare preț. Din păcate pentru el, în momentul în care viața îi este pusă în pericol, copiii săi sunt și ei prinşi în acest joc extrem de riscant al luptelor între clanurile mafiote.

Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit bucureștenilor de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

Filmul „Nașul 1” este al doilea din seria celor 24 de proiecții care vor putea fi vizionate de bucureșteni, timp de șase săptămâni, în parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)