Ajutoare sinistrati

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 a iniţiat o amplă campanie de colectare de ajutoare pentru victimele inundaţiilor din sud-vestul ţării. În acest sens, primarul Robert Sorin Negoiţă a dispus înfiinţarea a patru centre de colectare a ajutoarelor pe raza Sectorului 3.

Mii de români au fost fost afectaţi, în ultimele zile, de inundaţiile care au lovit judeţele din sud-vestul ţării. Au trecut prin clipe tragice şi trebuie să fim solidari cu ei. Au rămas fără nimic, bucurându-se că au scăpat cu viaţă. Fac un apel către toţi locuitorii Sectorului 3 şi către bucureşteni în general să contribuie cu ceea ce le stă în putere pentru a-şi ajuta semenii aflaţi în nevoie. Oricât de puţin putem da fiecare dintre noi este mai mult decât ceea ce lor le-a rămas. Dacă vom fi suficient de mulţi chiar vom reuşi să îi ajutăm să revină la viaţa de dinaintea acestei nenorociri. Sunt convins că românii vor arăta încă o dată că în faţa unor asemenea situaţii sunt solidari”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiţă.

Începând de astăzi, bucureştenii care vor să acorde ajutoare sinistraţilor pot merge la punctele de colectare deschise la următoarele adrese:

-         Centrul de Îngrijire şi Asistenă pentru persoane vârstnice “Casa Max” (str.Vasile Goldiş  nr.1, sector 3)  

-         Centrul de Îngrijire şi Asistenă “Floarea Speranei” (str.Calea Vitan nr. 267-269, sector 3)

-         Complexul de Servicii pentru copiii străzii (str. Rotundă  nr. 2, sector 3)

-         Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităi “Crinul Alb” (str. Marin Pazon  nr. 2B, sector 3).

         Aici, bucureştenii pot dona apă potabilă, alimente neperisabile şi pături.

         Colectarea ajutoarelor se va desfășura în fiecare zi, în intervalul orar 09.00-21.00.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)