7ccvgxuf

Publicat la .

Decesul cascadorului şi actorului Szabolcs (Szobi) Cseh mă umple de tristeţe. Szobi Cseh a fost un om excepţional, un profesionist desăvârşit – primul cascador profesionist din România –, un om iubit de români pentru talentul său.

De aproape 10 ani, între Primăria Sectorului 3 şi Asociaţia ”Gladiatorul”, pe care Szobi Cseh a condus-o, a existat o strânsă colaborare. La o bază sportivă din Sectorul 3 şi, din 2013, la Centrul Sportiv Apollo, Szobi Cseh a antrenat numeroşi tineri fără posibilităţi materiale şi cu probleme de integrare socială, pregătindu-i pentru a deveni cascadori, alpinişti sau gimnaşti acrobaţi. În tot ceea ce a făcut, Szobi Cseh a fost un model de generozitate şi implicare.

Recunoscând meritele deosebite ale cascadorului şi actorului Szobi Cseh, ca şi contribuţia sa în rezolvarea problemelor sociale din Sectorul 3, voi propune Consiliului Local al Sectorului 3 adoptarea unei hotărâri prin care Centrul Sportiv Apollo să poarte numele Szabolcs (Szobi) Cseh. Situat în incinta Liceului Tehnologic Elie Radu, Centrul Sportiv Apollo este unul dintre cele mai moderne baze sportive pentru tineri din România.

Transmit condoleanţe rudelor şi tuturor celor apropiaţi sau care l-au îndrăgit.

Robert Sorin Negoiţă, Primarul Sectorului 3 – Bucureşti

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)