Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, a participat sambata, 5 iulie, in Parcul Titan la evenimentul „America, ieri și azi”, organizat in cadrul celei de-a doua editii a programului „Zilele Multiculturalitatii”.

Ma bucur sa va vad astazi, aici, intr-un numar atat de mare. Pentru ca ieri a fost ziua Americii, o sarbatoare de mare importanta pentru ei, iar pentru ca noua ne place sa petrecem, ne-am gandit ca este un bun prilej sa mai invatam cate ceva despre cultura americana. Sper ca in aceasta seara sa petrecem cat mai bine aici, in parcul artelor, parcul Titan”, a declarat primarul Robert Sorin Negoita.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii si a debutat la ora 18.00 cu vernisajul expozitiei in aer liber intitulata „America, ieri si azi”, locuitorii sectorului 3 avand posibilitatea sa descopere imagini si informatii inedite din istoria si arta americana. Au fost expuse si portretele unor personalitati ale stiintei de peste Ocean care au marcat evolutia civilizatiei moderne.

Muzica in stil american a cucerit imediat publicul prin concertul sustinut de Big Band-ul „Acoustic”, dirijat de Daniel Jinga, pe ritmuri de pop, jazz, soul si couver-uri celebre.

Seara a continuat, de la ora 20.00, cu invitatul special Ștefan Bănică Jr. Acompaniat de bandu-ul sau, acesta a interpretat cele mai cunoscute melodii rock’n’roll, dar si alte hit-uri care au incins atmosfera in randul celor catorva mii de participanti, de toate varstele.

Evenimentul s-a desfasurat sub motto-ul: Creativitate-Eleganta-Performanta.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)