trenulet-parcul-titan-primar-robert-negoita_MAC-(59)

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, a participat astazi, 7 iunie, la Gala premiilor „Pepiniera de talente” – editia a II-a, din parcul Titan.
In cadrul galei, primarul Robert Sorin Negoita a inmanat diplome elevilor care au performat in cadrul atelierelor de teatru, literatura (poezie, proza), muzica (populara, canto), dans (sectiunile popular, street dance, sportiv si individual), instrumente muzicale (vioara, pian, acordeon) si sport (gimnastica, hula-hop si arte martiale). De asemenea, au fost felicitati si premiati cei mai buni instructori, iar Scoala nr. 21 „Liviu Rebreanu” a fost desemnata cea mai talentata unitate de invatamant din Sectorul 3.
„Astazi este un moment special al copiilor si as dori sa multumesc tuturor celor implicati in programul Pepiniera de talente. Acest program ofera copiilor din Sectorul 3 posibilitatea de a-si imbunatati abilitatile. Sunt atat de talentati acesti elevi si merita toata atentia noastra. Am fost intrebat de un copil cum e sa conduci un oras ca Sectorul 3. E intr-adevar o provocare, o onoare, dar si o mare responsabilitate. Noi ca parinti avem o mare responsabilitate, aceea de a constientiza ca fiecare copil are o personalitate”, a declarat primarul Robert Sorin Negoita.


Dupa premiere, primarul Sectorului 3 a inaugurat trenuletul din parcul Titan cu o plimbare alaturi de cateva zeci de copii. Destinatia a fost globul pamantesc amplasat la intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Campia Libertatii, inaugurat, de asemenea, astazi. Plimbarea cu trenuletul este gratuita pentru copiii din Sectorul 3.

In continuarea evenimentului, Corul si Orchestra Colegiului National de Arte „Dinu Lipatti” au sustinut un concert extraordinar. Copiii au participat la ateliere de creatie, face painting si modelat baloane.
Lansat in 2012, programul socio-educativ „Pepiniera de talente” este finantat de Primaria Sectorului 3 si organizat de Centrul Cultural Casa Artelor cu sprijinul Inspectoratului Scolar Sector 3 si in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3. Acesta se adreseaza elevilor din clasele I-VIII, cu aptitudini în muzica, dans, teatru, instrumente muzicale sau sport.
In cadrul celei de-a doua editii a programului, 3208 elevi din 30 de unitati de invatamant din Sectorul 3 au beneficiat de cursuri extrascolare saptamanale in scolile de care acestia apartin. Cursurile au fost oferite incepand cu luna noiembrie 2013 de 43 de traineri specializati in domeniile mentionate.
Proiectul va continua an de an, pentru descoperirea, incurajarea si educarea artistica si sportiva a copiilor talentati din Sectorul 3.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)