DSCN8950

Publicat la .

Întrucât în cursul zilei de azi, 23 mai 2014, au fost primite mai multe sesizări din partea cetățenilor Sectorului 3, conform cărora reprezentanți ai PDL au lipit pe parbrizele mașinilor autocolante cu însemnele electorale ale altui partid, astfel deteriorându-le sau făcându-le foarte dificilă îndepărtarea lor, primarul Sectorului 3,  Robert Negoiță, a dispus Poliției Locale Sector 3 identificarea persoanelor care recurg la aceste practici negative de campanie electorală și sancționarea acestora, conform legii.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 îi roagă pe toți cetățenii sectorului să sesizeze Poliția Locală Sector 3, la numărul de telefon 021 9543, în momentul în care constată asemenea incidente.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, asigură cetățenii sectorului că aceste practici nu fac parte din campania electorală a PSD, că la ele recurg persoane care doresc prejudicierea imaginii acestui partid și a candidaților săi și că va supraveghea prin instituțiile subordonate primăriei ca bunurile personale ale nimănui să nu fie distruse sau deteriorate.

Cu această ocazie, reprezentanții PDL arată încă o dată faptul că nu au nicio reținere în încălcarea legilor în vigoare. Pe lângă distrugerea bunurilor care nu le aparțin, nu li se pare nefiresc să folosească însemnele altui partid fără acordul acestuia și nici să desfășoare activități subversive, neasumându-și propriile acțiuni de campanie.  Sunt practicile cu care ne-au obișnuit în ultimii 10 ani.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)