Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi, 1 mai, la festivităţile organizate în Parcul Titan. În cadrul manifestării au evoluat ansamblurile Ţara Vrancei şi Teleormanul. Prezenţi în număr mare în parc, bucureştenii au mâncat din preparatele la grătar. Primarul Robert Sorin Negoiţă a făcut, cu această ocazie, un tur al parcului şi a gustat din preparatele tradiţionale comercializate de producătorii, întreţinându-se cu persoanele prezente în parc.

“Buna ziua. Mă bucur să fim din nou împreună aici. Dumnezeu ţine cu noi, pentru că avem inima bună, şi iată ce vreme frumoasă ne-a dat! Să mulţumim artiştilor care au venit aici să ne încânte şi, înainte de orice, pot să vă spun că sunt bucuros că noi, cei din Sectorul 3, suntem cu adevărat oameni civilizaţi. Sunt convins că fiecare dintre noi este mândru că face parte dintr-o comunitate frumoasă”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiţă.

Manifestările din această mini-vacanţă se vor derula pe o perioadă de patru zile, respectiv 1-4 mai, fiind organizate de Primăria Sectorului 3 prin intermediul Centrului Cultural. În fiecare seară, vor avea loc concerte, începând cu ora 20.00, sub genericul „MA! POP ROCK”. Pe durata acestor zile, bucureştenii vor avea parte de un maraton muzical susţinut de formaţii şi artişti precum Loredana Groza, Alternosfera, Holograf, Smiley, Lala Band.

Totodată, publicul bucureştean îi va putea urmări, în deschiderea fiecărui concert, de la ora 19.30, pe copiii talentaţi înscrişi în programul socio-educativ “Pepiniera de talente”.

Accesul publicului la concerte este liber.

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)