Investim in educatie!

Facem SCOLI CA IN GERMANIA

Mi-am propus ca, pana la sfarsitul anului 2015, sa reusesc, impreuna cu echipa mea de la Primaria Sector 3, sa modernizam si sa dotam cu tehnica de invatare de ultima generatie TOATE scolile din Sectorul 3. Proiectul "Scoli ca in Germania" este un pas extrem de important catre sistemul de educatie modern pe care toti - elevi, profesori, parinti si administratie publica - ni-l dorim.

Pentru ca modernizarea din temelii a unei scoli nu e deloc un proces simplu, este nevoie sa colaboram! In aceasta sectiune a siteului veti gasti toate informatiile despre cum se desfasoara lucrarile de modernizare in scoli, ce implica ele si cum ne putem implica fiecare dintre noi. Tot aici voi scrie despre orice proiect interesant la care participa elevii si profesorii din Sectorul 3, carora le ofer tot sprijinul meu in consolidarea invatamantului de calitate!

Orice nelamurire aveti in legatura cu modernizarea scolilor, nu ezitati sa intrebati! Eu si echipa mea suntem aici, dar si pe facebook,sa va raspundem la toate intrebarile! SCOLI CA IN GERMANIA este tinta noastra!