ROBERT NEGOITA

Ne vedem si pe Facebook!

Sectorul 3 s-a schimbat mult in ultimii ani, iar modernizarea continua! Daca vreti sa participati la schimbare, sa stiti pas cu pas ce se intampla in comunitatea nostra si sa discutam in timp real, va astept si pe Facebook! Imi scrieti si raspund sesizarilor administrative (personal sau prin intermediul echipei mele) pe paginile Robert Negoita, #iLoveS3 si #scolicaingermania. Am si o pagina de prieteni, pe care mi-ar placea sa discutam despre ce mai facem in timpul liber, despre locurile frumoase pe care le vizitam, despre familie si prieteni. La urma urmei, in spatele fiecarei functii sta un om.

Sunt Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei. Am intrat in administratia publica in 2012, cand am fost ales de catre cetateni sa administrez cel mai mare sector al Bucurestiului.

I Love S3!

Aici, in Sectorul 3, locuim aproximativ 470.000 de oameni. In felul nostru, dintr-un motiv sau altul, fiecare dintre noi iubeste Sectorul 3. Si tocmai pentru ca ne iubim "orasul", vrem sa facem din el un loc mai bun de trait zi de zi. Pentru asta, trebuie sa intelegem ca lucrurile nu se pot schimba peste noapte si ca schimbarea suntem noi, locuitorii lui, prin gesturile, gandurile si implicarea noastra directa. "I love S3" este sloganul nostru! Cred ca, impreuna, putem face din Sectorul 3 cel mai frumos "oras" din Romania - aceasta a fost provocarea pe care am acceptat-o cand am preluat administratia Sectorului 3.

Inainte de 2012, am facut management privat. Inca de la inceputul anilor '90, am infiintat si administrat o serie de companii, care s-au dovedit a fi proiecte de succes. Intre 1996 si 1998 am administrat compania Euroline, apoi am infiintat - impreuna cu fratele meu - compania Pro Confort, care din 2004 a devenit Confort Group. In 2007, primeam un premiu pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeana – Rin Grand Hotel. Am renuntat la managementul privat in 2008, cand m-am dedicat carierei politice. Am fost deputat, iar in 2012 am intrat in administratia publica, unde sunt convins ca - prin staruinta si rabdare - se poate face performanta!

Merita?!

Multi ma intreaba daca a meritat sa dau statutul de manager de succes pe functia de primar. A meritat! Fiecare proiect pe care il aprob, fiecare lucrare pe care o demarez si o inchei... pe toate le fac, in primul rand, cu gandul la copiii mei. Din postura de primar, le pot construi la propriu viitorul, pot contribui la modernizarea locului in care ei traiesc si cu care imi doresc sa se mandreasca, oriunde ar pleca in lume. Mai presus de toate, vreau ca Sectorul 3 sa insemne pentru ei acel "acasa" de la care sa le fie dor, cand sunt departe.

Vezi aici realizarile mele

PRIMARUL SECTORULUI 3