florii

Publicat la .

Vă comunicăm un anunț foarte important: A VENIT PRIMĂVARA!
Așa că ne lăsăm inspirați de ea și de această minunată perioadă care urmează și vă aștepăm în Parcul Titan-Parcul Artelor, locul întâlnirilor noastre speciale.

Sambata pe 4 aprilie, Primăria Sectorului 3 organizează prin Centrul Cultural „Casa Artelor” evenimentul „Sărbătoarea Floriilor în Parcul Artelor”.

De la ora 10:00 dimineața și până la ora 22:00 vă invităm să petrecem împreună o zi specială, în Parcul Titan-Parcul Artelor, locația dragă tuturor cetățenilor din Sectorul 3 și nu numai.

Expoziție florala cu vanzare,expozitie de iepurasi cu vanzare, expoziție tematică pascală în aer liber intitulată ”Învierea – istorie și tradiții”, face painting, modelaj de baloane , evenimente pentru copii, părinți, bunici și întălnirea cu Teatrul Național pentru Copii Abracadabra, într-un spectacol în aer liber realizat de Marian Râlea și trupa sa.

Seara se va lăsa peste Parcul Artelor pe sunetele muzicii clasice pascale în „Concertul Extraordinar de Paște” acum la ediția a doua. Artiști din tânăra generație vor interpreta muzica pascală speficifică principalelor confesiuni prezente in România : Ortodoxă, Luterană, Neo-Protestantă și Catolică.

Momentul culminant al serii va fi când peste 130 de artiști vor interpreta integral capodopera lui Wolfgang Amadeus Mozart: „Requiem” .
Revenim cu mai multe amănunte, în curând.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună Sărbătoarea Floriilor în Parcul Artelor!

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)