eliAD

Publicat la .

Centrul Cultural Casa Artelor lansează ediția de primăvară a programului cultural de mare succes-Serile Eliad. Spectacolele vor avea loc în fiecare duminică din luna martie, de la orele 19,00 la Sala Eliad a Centrului Cultural Casa Artelor și sunt oferite gratuit, exclusiv și cu cea mai mare plăcere Doamnelor și Domnișoarelor din Sectorul 3!

AFIS-SERILE-ELIAD-MARTIEPrimul eveniment are loc duminică 8 martie și este realizat de minunații copii din programul Pepiniera de Talente a Sectorului 3 care au pregătit Expoziția de arte plastice și mărțișoare precum și un spectacol de dans, muzică și teatru intitulat ” Flori pentru Mama” .

Duminică, 15 martie Mircea Baniciu & Band se alătură programului ” Serile Eliad” oferind Doamnelor și Domnișoarelor din Sectorul 3 Concertul de muzică folk intitulat ”Eșarfă în dar”.

Seara de duminică 22 martie aparține copiiilor din cadrul DGASPC Sector 3 și se deschide cu Expoziția de pictură ” Și eu am talent”, care se află la ediția a doua în cadrul programului ” Serile Eliad”. Momente speciale de muzică, dans și poezie vor fi oferite publicului nostru în spectacolul dedicat primăverii.

Ultima întâlnire din programul ” Serile Eliad”-ediția de primăvară va avea loc duminică, 29 martie când Doamnele și Domnișoarele din Sectorul 3 sunt invitatele CCCA la Concertul de muzică românească interbelică, susținut de tenorul Vlad Miriță, acompaniat de pianistul Alexandru Burcă și intitulat ” Iubesc Femeia”. Spectacolul va fi urmat de lansarea CD-ului cu celași nume și de o sesiune de autografe.

”Serile Eliad” se desfășoară în Sala Eliad a CCCA, cea mai elegantă sală de spectacole underground din București, supranumită de spectatorii noștri ”Cutia de Catifea”.

Programul ”Serile Eliad” este finanțat de Primăria Sectorului 3, bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb și realizat de Centrul Cultural Casa Artelor. Ediția de primăvară a ”Serilor Eliad” se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sector 3 și DGASPC sector 3.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de minunatul Spectacol al Artelor și Primăverii la ” Serile Eliad”!

Vă așteptăm cu drag

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)