balet

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 a marcat ziua de 1 Martie prin evenimentul „Mărţişor pentru doamne şi domnişoare”, organizat prin intermediul Centrului Cultural „Casa Artelor”, la Sala Palatului.

Doamnele şi domnişoarele din Sectorul 3 au primit cu această ocazie un trandafir şi un mărţişor coregrafic, fiind invitate la spectacolul de balet „Romeo şi Julieta”, cea mai nouă producţie a Teatrului Naţional de Operă şi Balet (T.N.O.B.) „Oleg Danovski” din Constanţa.

„Fie că sunt mame, soţii sau fiice, femeile din viaţa noastră merită toată dragostea. În prima zi de primăvară vreau să le spunem „La mulţi ani” şi să le arătăm întreaga noastră preţuire. Sunt convins că fiecare dintre noi, atunci când se apropie 1 martie, îşi aduce aminte mai cu seamă de perioada copilăriei, de buchetul de flori şi de fotografiile făcute la şcoală spre a fi dăruite mamei. Cu mic, cu mare, de 1 Martie să le arătăm toată recunoştinţa celor care ne-au vegheat copilăria cu grija lor”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

În cadrul spectacolului „Romeo şi Julieta”, realizat după opera omonimă a dramaturgului William Shakespeare şi pe muzică de Serghei Prokofiev, soliştii şi ansamblul T.N.O.B. au prezentat povestea faimoşilor îndrăgostiţi din Verona transpusă în paşi de dans. Regia şi coregrafia au fost semnate de Horaţiu Cherecheş, scenografia de Natalia Kornilova, iar în rolurile titulare publicul i-a putut vedea pe prim-soliştii Sergiu Dan şi Eliza Maxim.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)