Gala-Lauder-124

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 s-au alăturat în acest an Fundaţiei Lauder-Reut în calitate de co-organizatori al GALEI LAUDER –GALA PRIETENIE. Evenimentul caritabil a devenit o tradiţie în România începând cu 2001, aflându-se la cea de a 13 ediţie.

GALA PRIETENIEI se desfășoară în perioada sărbătorii de Hanuka, anul acesta având loc pe 17 decembrie la Palatul Parlamentului, fiind dedicată susţinerii educaţiei copiilor. Invitatul special al serii a fost Micha Lindenstrauss, magistrat, fost Avocat al Poporului şi şef al corpului de control al Statului Israel, în prezent reprezentantul Israelului în organizaţia Transparency International-Global Coalition against Corruption.

Alături de invitați de marcă, personalități ale societății civile, politicieni, oameni de afaceri din România și Israel, a participat Robert Sorin Negoiță, primarul sectorului 3 care, ca în fiecare an a aprins luminiţele în bradul de Crăciun, într-un semn al prieteniei şi respectului reciproc.

GALA PRIETENIEI a fost organizată de dna Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinta Fundaţiei Ronald S. Lauder România şi al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu dr. Remus Borza.

GALA PRIETENIEI a debutat cu spectacolul ” Childern talent show” susținut de copiii Fundației Lauder-Reut lor alâturându-li-se dansatorii de la școala de dans ”Davidans”, seara încheindu-se prin recitalul susținut de tenorul Vlad Miriță și baritonul Iordache Basalic. Conceptul și regia spectacolului au fost semnate în acest an de Alice Barb, directorul Centrului Cultural Casa Artelor.

GALA LAUDER-GALA PRIETENIEI este cel mai nou eveniment care intră pe harta programelor culturale în care Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 se implică în calitate de co-organizator.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)