Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiţă a participat astăzi, 26 noiembrie, la o conferinţă de presă prilejuită de prezentarea unui raport de analiză asupra activităţii Primăriei Sectorului 3 şi a măsurilor ce urmează a fi luate.

Alături de primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, la conferința de presă a participat și Mr. Bernd Pfeiffer, consultant pe probleme de eficientizare instituțională, din Hamburg, Germania.

Iniţiativa întocmirii unui raport de analiză asupra activităţii Primăriei Sectorului 3 a fost luată cu ocazia ultimei vizite a unei delegaţii din Germania, compuse din Mr. Bernd Pfeiffer şi Dr. Torsten Sevecke, primarul districtului din Eimsbüttel din Hamburg. La aproape patru luni de la acest eveniment, au fost prezentate în cadrul conferinţei de presă rezultatele analizei, precum şi un plan de acţiune pentru îmbunătăţirea activităţii Primăriei Sectorului 3.

„Avem nevoie să învăţăm din experienţa administraţiei germane pentru că învăţătura este un proces continuu. Acum doi ani puneam bazele unei colaborări între Primăria Sectorului 3 şi Primăria districtului Eimsbüttel din Hamburg. În acest sens, domnul Bernd Pfeiffer ne oferă consultanţă pe tot ce înseamnă activitatea Primăriei, în mod special în domeniul relaţiilor cu publicul şi al impactului administraţiei locale asupra comunităţii. Sunt recunoscător pentru sprijinul acordat, mai avem multe etape de parcurs, dar sunt optimist în privinţa rezultatelor acestui parteneriat”, a declarat Robert Sorin Negoiţă, primarul Sectorului 3.

„Mă aflu aici în calitate de reprezentant al Consiliului pentru Afaceri Europene din cadrul administraţiei oraşului Hamburg. Această colaborare dintre cele două administraţii are scopul de a analiza stadiul actual al structurilor administrative şi al proceselor pe care acestea le derulează, în vederea dezvoltării unei stategii de optimizare a serviciilor pentru cetăţeni”, a declarat Mr. Bernd Pfeiffer, consultant pe probleme de eficientizare instituțională, din Hamburg.

Conferinţa se înscrie în seria întâlnirilor de cooperare între districtul Eimsbüttel din Hamburg și Primăria Sectorului 3 București, începută în 2013. Obiectivul acestei cooperări este creșterea eficienței serviciilor publice oferite de Primăria Sectorului 3, precum și îmbunătățirea activității acesteia în ansamblu.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)