PP

Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiţă a participat sâmbătă, 8 noiembrie, la deschiderea competiţiei sportive „Cupa Sectorului 3 la Babybaschet Mixt”, organizată de  Primăria Sectorului 3 și de Inspectoratul Școlar al Sectorului 3. Evenimentul a avut loc la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Cezar Bolliac”.

 „Aici, în sectorul 3 încurajăm tot ceea ce înseamnă sport şi educaţie. Această competiţie îmbină aceste două valori esenţiale. Este un moment important, sportiv şi educaţional, pentru că discutăm de copii cu o vârstă destul de fragedă pe care încercăm să îi învăţăm cu sportul şi competiţia. Viaţa e o competiţie aşa că trebuie să îi formăm cu spirit de fair-play. Îmi doresc cât mai multe astfel de competiţii şi le urez mult succes tinerilor sportivi”, a declarat Robert  Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Alături de primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, la eveniment au participat vicepreşedintele Federației Române de Baschet, Alina Moanţă, şi rectorul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, prof. univ. dr. Viorel Cojocaru.

 „Ne bucurăm că luam parte la acestă competiţie pentru cei mai tineri practicanţi ai sportului. Felicit Primăria Sectorului 3 pentru toate proiectele educaţionale derulate mai ales pentru iniţiativa de dezvoltare a bazelor sportive, a declarat vicepreşedintele Federației Române de Baschet, Alina Moanţă.

„Mulţumesc părinţilor că au venit aici în acestă zi de sărbătoare să îi susţină pe tinerii sportivi. Părinţii stiu cel mai bine că educaţia fizică, alături de educaţia mentală, morală şi estetică, întregeşte personalitatea copiilor, a declarat rectorul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, prof. univ. dr. Viorel Cojocaru.

„Cupa Sectorului 3 la Babybaschet Mixt” s-a deschis cu un scurt meci demonstrativ susţinut de mai mulți jucători de baschet de la echipele „Ştiinţa”, „Dinamo” şi „Rapid”.

Competiţia se desf ăşoară în zilele de 8 şi 9 noiembrie, fiind destinată copiilor cu vârsta până în 10 ani, la ea luând parte peste 150 de copii.

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)