afis

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 organizează prin intermediul „Centrului Cultural Casa Artelor” cea de-a III-a ediţie a programului „Pepiniera de talente”, dedicat elevilor din toate instituțiile de învățământ din Sectorul 3, cu clasele I-VIII.

Programul este susţinut şi finanţat de Primăria Sectorului 3, fiind organizat prin „Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sector 3 și DGASPC Sector 3.

Fisa de inscriere in program editia a III-a

Regulament Pepiniera de Talente

Ediția 2014-2015 se desfășoară în perioada 3 noiembrie 2014-30 mai 2015, programul încheindu-se cu „Gala Pepiniera de talente”, din 1 iunie 2015.

Înscrierile pentru atelierele din cadrul programului „Pepiniera de talente” – ediţia a III-a au început în data de 20 octombrie. Elevii pot opta pentru următoarele ateliere: teatru, arte plastice, literatură, canto, dans sportiv, pian, chitară, vioară, violoncel, balet clasic, baschet, gimnastică ritmică, șah și arte marțiale.

Pentru mai multe informaţii privind înscrierea în cadrul programului, persoanele interesate se pot adresa conducerii şcolilor sau pot accesa pagina web

www.facebook.com/PepinieraDeTalenteOfficial.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)