Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, a cerut responsabililor implicati in programul de deszapezire si combatere a poleiului sa fie pregatiti sa intervina pentru a neutraliza efectele ninsorii.

“Aceasta prima ninsoare nu ne-a prins nepregatiti. Sunt conditii de aparitie a fenomenului de polei, motiv pentru care am trasat sarcini precise pentru ca operatorul de salubritate sa intervina cat mai eficient. În acest moment preocuparea mea principala este sa ma asigur ca in Sectorul 3 traficul se desfasoara in conditii cât mai bune”, a declarat Robert Sorin Negoita.
In urma dispozitiei primarului Robert Sorin Negoita, operatorul de salubritate este pregatit sa intervina cu 10 sararite pe arterele principale si cu 19 sararite speciale pentru arterele secundare. De asemenea, operatorul de salubritate are in stoc 2.000 de tone de material antiderapant pentru sezonul de iarna.
Reamintim ca Primaria Sectorului 3, prin Politia Locala Sector 3, a pus la dispozitia cetatenilor Dispeceratul: 021.9543, la care acestia pot sesiza urgentele 24 de ore din 24.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)