poza

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 prin intermediul Centrului Cultural Casa Artelor organizează în acest weekend ultimele spectacole din programul „Bulevardul Artelor – 555 de minute de cultură”.

Evenimentele artistice se vor desfășura pe 4 și 5 octombrie între orele 19.00-21.00 pe Bulevardul Unirii, în zona Piața Regiunilor (între Nerva Traian și Piața Alba Iulia). „Bulevardul Artelor” reuneşte și în acest week-end interpreți din mai multe domenii artistice care, pe cele 9 scene în aer liber vor susţine simultan recitaluri de muzică, poezie, dans de societate și balet clasic, arte plastice, precum și expoziția în aer liber „București-555 de ani de istorie și cultură “ .

Sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 19.00, bucureştenii sunt aşteptaţi la spectacolul „Povestea bărbatului interbelic iubitor de operă “, un recital susținut de cunoscutul tenor Vlad Miriță și invitatul său, baritonul Iordache Basalic, acompaniați de pianistul Alexandru Burcă.

Duminică, 5 octombrie, de la ora 19.00, actrița Maia Morgenstern va susține recitalul intitulat „De 300 de ani…” pe versurile poetului Mircea Dinescu, acompaniată de pianistul Iulian Neculache, într-un spectacol de poezie și muzică clasică.

Acestora li se vor alătura, în ambele seri, tineri muzicieni în recitaluri susținute la harpă, vioară, violoncel, flaut, pian, clarinet și chitară clasică, iar baletul clasic și dansul de societate vor completa spectacolul în aer liber conceput de regizoarea Alice Barb.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)