Deschidere-an-universitar

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi, 1 octombrie, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2014-2015, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) şi la Universitatea Hyperion.

La deschiderea anului universitar de la SNSPA au luat parte reprezentanţi ai conducerii SNSPA, dar şi Titus Corlăţean, ministrul Afacerilor Externe, şi Remus Pricopie, ministrul Educaţiei Naţionale.

Cu această ocazie a fost inaugurat şi noul sediu al instituţiei din Bulevardul Expoziţiei nr. 30 A, sectorul 1.

Anul acesta, Primăria Sectorului 3 a încheiat un protocol de colaborare cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în vederea iniţierii şi sprijinirii unor proiecte educaţionale și cultural-științifice comune.

De asemenea, primarul Robert Sorin Negoiţă a fost prezent la Universitatea Hyperion, alături de reprezentanţi ai conducerii acestei unităţi de învăţământ şi de profesori, pentru a marca începutul noului an universitar.

„Mă bucur să pot participa alături de dumneavoastră la deschiderea noului an universitar. Relația cu mediul universitar este extrem de importantă pentru mine. Sunt mândru că până acum Primăria Sectorului 3 a încheiat parteneriate cu zece universități importante în vederea identificării de proiecte comune. Vrem să beneficiem de expertiza mediului universitar pentru a dezvolta orașul în care trăim”, a declarat Robert Sorin Negoiţă, primarul sectorului 3.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)