Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a fost prezent astăzi, 1 octombrie, la „Clubul Seniorilor” din Sectorul 3 pentru a deschide evenimentul dedicat „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice”.

„Mă bucur să mă aflu astăzi în mijlocul dumneavoastră, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, pentru a vă asigura de toată susţinerea mea. Suntem datori să vă asigurăm un trai de viaţă cât mai decent şi sunt onorat că am reuşit să redeschidem acest spaţiu, Clubul Seniorilor, unde puteţi avea parte de socializare şi activităţi recreative. Îmi doresc să diversificăm cât mai mult activităţile de petrecere a timpului liber pentru vârstnici, prin organizarea de lecţii de dans în aer liber, plimbări cu vaporaşul sau amplasarea de mese pentru şah”, a declarat Robert Sorin Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a organizat două momente artistice dedicate persoanelor ce fac parte din această categorie.

Aproximativ 150 de persoane, membri ai Clubului, s-au bucurat de un program artistic susţinut de către grupul de copii de la Şcoala Gimnazială de Arte nr. 5, „Adolescentina – String Quaret” sub îndrumarea domnului profesor Nicolae Antonescu şi de către Cenaclul „Luceafărul”. Programul artistic a continuat cu recitarea de poezii de către membrii Cenaclului „Luceafărul”.

„Clubul Seniorilor” din Sectorul 3 vine în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, prin creșterea confortului psihic, prin implicarea în activități ce au caracter recreativ şi socio-cultural, precum şi prin dezvoltarea unei atitudini de întrajutorare.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)