Publicat la .

În legătură cu situația persoanelor evacuate de pe strada Vulturilor nr. 50, Serviciul Relații cu Mass-Media și Societatea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 3 este abilitat să facă următoarele precizări:

La data de 15 septembrie 2014, mai multe familii au fost evacuate de pe o proprietate privată situată pe strada Vulturilor nr. 50. Acțiunea a fost organizată de proprietarul de drept, însoțit de un executor judecătoresc și de echipaje ale Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în baza unei sentințe judecătorești definitive și irevocabile. Precizăm faptul că Primăria Sectorului 3 nu a fost implicată în niciun fel în operațiunea de evacuare.

În urma acțiunii de evacuare, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 au oferit persoanelor evacuate posibilitatea de a fi găzduite în centre speciale. Centrele puse la dispoziţie au fost următoarele:

-   Centrul de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost Sector 3 (pentru bărbaţi care au domiciliul în Sectorul 3);

-   Centrul pentru victimele violenţei (pentru mame şi copii cu domiciliul în Sectorul 3);

-   Centrul din şos. Viilor pentru mame cu copii din alte sectoare;

-   Centrul de Urgenţă pentru persoane fără adăpost al DGASMB (persoane care nu au domiciliul în Sectorul 3).

Precizăm faptul că ajutorul oferit de Primăria Sectorului 3 prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia

Copilului Sector 3 a fost refuzat în scris de persoanele evacuate.

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)