teatru

Publicat la .

Bucureştenii sunt invitaţi mâine, 18 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a „Teatrului de pe Lipscani” (str. Lipscani nr. 53), la spectacolul „Dineu cu proşti”, în cadrul evenimentului teatral „Fest pe Lipscani”.

Cu Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Teodora Mareş, Medeea Marinescu, Dorin Andone, Alexandru Bindea şi Alexandru Georgescu în distribuţie, „Dineu cu proşti” este o comedie savuroasă, bine construită şi alertă. Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, piesei nu-i lipseşte însă consistenţa psihologică.

Titlul piesei semnate de Francis Veber rezumă întregul spectacol. Fiecare membru al grupului are obligaţia de a aduce la dineul comun câte un personaj, un prost, un om venit parcă de pe altă lume. Cu cât invitatul este mai spectaculos, cu atât victoria celui care l-a descoperit este mai mare.

Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor sprijină în calitate de coproducător proiectul cultural „Fest pe Lipscani” – ediţia I. Evenimentul, o coproducţie „Teatrul de pe Lipscani”, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Municipiului Bucureşti se desfăşoară în perioada 12-21 septembrie şi marchează aniversarea a 40 de ani de carieră artistică a marelui actor Horaţiu Mălăele.

„Dineu cu proşti” face parte din seria celor 10 spectacole de teatru şi două proiecţii de film, ce îl au în prim-plan pe actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele.

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)