teatru

Publicat la .

Miercuri, 17 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a „Teatrului de pe Lipscani” (str. Lipscani nr. 53), va avea loc spectacolul „Lecţia”, în cadrul evenimentului teatral „Fest pe Lipscani”.

Pus în scenă de Horaţiu Mălele, spectacolul oferă o viziune inedită asupra textului semnat de marele dramaturg al teatrului absurdului, Eugen Ionesco. Comicul şi tragicul se împletesc într-o piesă care abordează trei mari teme: identitatea, absurdul vieţii şi moartea.

O elevă, dornică de a-şi îmbogăţi cunoştinţele, vine să ia lecţii în casa unui profesor cunoscut şi apreciat. Profesorul începe prin a testa cunoştinţele elevei, dar ceea ce părea a fi o lecţie normală se transformă într-un coşmar. Eleva devine victima profesorului şi a servitoarei acestuia.

Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor sprijină în calitate de coproducător proiectul cultural „Fest pe Lipscani” – ediţia I. Evenimentul, o coproducţie „Teatrul de pe Lipscani”, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Municipiului Bucureşti se desfăşoară în perioada 12-21 septembrie şi marchează aniversarea a 40 de ani de carieră artistică a marelui actor Horaţiu Mălăele.

Piesa „Lecţia” face parte din seria celor 10 spectacole de teatru şi două proiecţii de film, ce îl au în prim-plan pe actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele.

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)