afis

Publicat la .

 

Bucureştenii sunt invitaţi marţi, 16 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a „Teatrului de pe Lipscani” (str. Lipscani nr. 53), la spectacolul „Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”, ce poate fi urmărit în cadrul evenimentului teatral „Fest pe Lipscani”.

Piesa aduce în prim plan un duel comic şi trist deopotrivă, al marilor actori Horaţiu Mălăele şi Ion Caramitru, într-o interpretare bazată pe improvizaţie. De la Shakespeare la Topârceanu, de la Nichita la Marin Sorescu, Ion Caramitru îi răspunde cu inteligenţă şi subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil în rolurile comice, impresionant în cele dramatice – Horaţiu Mălăele.

„Arbitru” al duelului de cuvinte va fi, la voce şi violoncel, muzicianul Adrian Naidin.

Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor sprijină în calitate de coproducător proiectul cultural „Fest pe Lipscani” – ediţia I. Evenimentul, o coproducţie „Teatrul de pe Lipscani”, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Municipiului Bucureşti se desfăşoară în perioada 12-21 septembrie şi marchează aniversarea a 40 de ani de carieră artistică a marelui actor Horaţiu Mălăele.

Piesa „Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele” face parte din seria celor 10 spectacole de teatru şi două proiecţii de film, ce îl au în prim-plan pe actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)