film

Publicat la .

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni joi, 4 septembrie, de la ora 21.00, în parcul “Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, la proiecția filmului “Nono”.

Coproducţie olandeză-belgiană, acest film de aventuri îi are în distribuţie pe Isabella Rossellini, Camille De Pazzis şi Thomas Simon. În 2013 pelicula a fost laureată de Academia Europeană de Film cu „EFA Young Audience Awards”, în cadrul unei festivităţi care îşi propune să promoveze cultura cinematografică europeană pentru toate tipurile de audienţă, inclusiv în rândul publicului tânăr.

Nono vrea să fie ca tatăl lui – cel mai bun detectiv din lume –, dar dă mereu de bucluc. Ca să fie adus pe calea cea bună, este trimis la unchiul său Simoel. Totuşi, în timpul călătoriei cu trenul, Nono are o ultimă şansă să arate ce poate. Împreună cu Felix Glick, maestru într-ale hoţiei şi o veche cunoştinţă a tatălui său, el opreşte trenul şi intră într-o lume a deghizărilor, urmăririlor şi a Zoharei, o femeie misterioasă ale cărei secrete vor schimba viaţa lui Nono pentru totdeauna.

„Nono” face parte din seria celor 24 de filme oferite gratuit bucureștenilor pe un ecran gonflabil de 120 m². Evenimentul „Cinema în aer liber” este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

Program Cinema in aer liber 2014

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)