2

Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoiță a participat astăzi, 26 august, la şedința Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

Pe ordinea de zi s-au regăsit o serie de propuneri ale AMR cu privire la modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, a Hotărârii de Guvern nr. 1447/2007 pentru activitatea sportivă, dar și de completare și modificare a art. 65 din Ordonanța nr. 9/2014 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul în curs.

Totodată, astăzi a fost desemnat reprezentantul AMR ce va face parte din juriul care va selecta câștigătorii „Competiției pentru Orașul Reciclării” organizată de EcoRom Ambalaje în parteneriat cu Asociația și Institutul de Politici Publice.
De asemenea, membrii AMR au aprobat astăzi modelul de plachetă care se acordă cu prilejul „Zilelor Municipiilor Reședință de Județ” și au desemnat un expert pentru a face parte din comisia de jurizare a aplicațiilor depuse de administrațiile locale ale orașelor și municipiilor din județele Dolj și Hunedoara în cadrul proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice în gospodăriile și comunitățile cu venituri reduse din România”.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)