film

Publicat la .

În cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, Primăria Sectorului 3 propune publicului cinefil pentru joi, 21 august, drama japoneză „Aşa tată, aşa fiu”. Filmul va putea fi vizionat de la ora 21.30, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor.

„Aşa tată, aşa fiu” prezintă drama unei familii care află, după şase ani, că le-a fost schimbat copilul la maternitate. Tatăl, Ryota Nonomiya, a obţinut tot ce are numai prin muncă grea. Acesta consideră că nimic nu-i mai poate sta în cale pentru a avea o viaţa perfectă, a unui învingător. Când el şi soţia sa, Midori, primesc un telefon de la maternitate prin care sunt anunţaţi că fiul lor de şase ani, Keita, nu este copilul natural, încep angoasele. Ryota este pus în situaţia dificilă de a lua o decizie drastică: să aleagă între copilul natural şi cel pe care l-a crescut.

În regia şi după un scenariu de Hirokazu Kore-Eda, lungmetrajul a primit în 2013 Premiul Juriului la Cannes şi a fost nominalizat pentru trofeul Palme d’Or. În rolul lui Ryota Nonomiya este distribuit Masaharu Fukuyama,o celebritate în Japonia: cântăreţ, compozitor, actor, fotograf şi om de radio.

Proiecțiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)