Afis Nasul partea a II a

Publicat la .

Bucureştenii se pot relaxa miercuri, 13 august, de la ora 21.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilor, la proiecţia filmului clasic „Nașul 2”.

          „Nașul – partea a II-a” este o dramă americană din 1974, regizată de Francis Ford Coppola pe baza unui scenariu de Mario Puzo. Parte a unei trilogii, „Naşul 2” prezintă destinul tânărului Vito Corleone, urmărind copilăria sa din Sicilia şi tinereţea petrecută la New York, precum şi modul în care a devenit unul dintre cei mai importanţi şefi ai Mafiei. În paralel cu povestea lui Vito, se succed tentativele lui Michael Corleone de a extinde afacerile familiei în Las Vegas, Hollywood şi Cuba.

Din distribuţie fac parte nume mari ale cinematografiei precum Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton sau Robert De Niro. Nominalizat de 11 ori la premiile Oscar, Nașul – partea a II-a” a obţinut șase distincţii printre care pentru cel mai bun film și pentru cel mai bun actor în rol secundar – Robert De Niro.        

Proiecțiile „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit bucureștenilor de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

          Filmul „Nașul 2” este cel de-al optulea din seria celor 24 de proiecții care vor putea fi vizionate de către bucureșteni timp de șase săptămâni, în parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)