Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participatastăzi, 28 iunie, la un concert de percuţie şi jazz susţinut în Piaţa Regiunilor de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Marius Mihalache.

Seara a fost deschisă de trupa White Mahala, a cărei voce este actorul Ovidiu Niculescu, care a animat sutele de bucureşteni prezenţi în Piaţa Regiunilor. În continuarea concertului, primarul Robert Sorin Negoiţă a interpretat la pian Cantata 147 de Johann Sebastian Bach, precum şi piesa Für Elise de Ludwig van Beethoven.

În seara aceasta voi cânta pentru prima dată în public după 15 ani, de aceea mă bazez pe susţinerea şi indulgenţa dumneavoastră. Mă bucur să fac acest lucru în Piaţa Regiunilor, pe bulevardul Unirii, un spaţiu urban care primeşte o nouă înfăţişare, demnă de o capitală europeană. Aşa ne dorim să arate de fapt tot Sectorul 3. Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat şi împreună sunt convins că putem face multe lucruri minunate, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.De asemenea, au urcat pe scenă cântăreaţa de jazz Irina Sârbu, evenimentul fiind prezentat de Cătălin Măruţă.

Primăria Sectorului 3 a deschis seria evenimentelor Arte în stradă cu inaugurarea unui nou spaţiu atractiv pentru bucureşteni şi anume Piaţa Regiunilor. Aceasta a găzduit în perioada 14-15 iunie un spectacol de teatru, statui vivante şi acrobaţii extreme.

 

  Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)