foto-politehnica-(1)1

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a participat astăzi la demararea proiectului „Competenţe ştiinţifice şi abilităţi practice pentru o carieră de succes(CSAPCS)” derulat de Universitatea Politehnică din Bucureşti.

Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi se desfăşoară pe durata a 18 luni.

„Mă bucur să fiu prezent la demararea acestui proiect. Este un proiect necesar, deoarece elevii trebuie să fie informați și ajutați în alegerea viitoarei cariere în concordanţă cu abilităţile individuale. În sectorul 3, de exemplu, avem unități de învățământ unde au apărut specializări de unde elevii pot învăța meserii utile. Sprijin realizarea acestui proiect, mai ales că este derulat de unul dintre partenerii noștri de încredere, Universitatea Politehnică din București”, a declarat Robert Sorin Negoiță.

CSAPCS se adresează unui număr de peste 3000 de elevi din învăţământul liceal pentru care s-a fixat drept obiectiv realizarea unei platforme de videocursuri, structurate pe programa disciplinelor de bacalaureat- matematică, fizică şi chimie. De asemenea, proiectul va avea o componentă de consiliere pentru alegerea carierei în concordanţă cu abilităţile individuale. Atât componenta de consiliere, cât şi realizarea şi utilizarea instrumentelor informatice urmăresc creşterea performanţelor elevilor, precum şi asigurarea egalităţii de şanse de acces la o educaţie de calitate.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)