principala

Publicat la .

Primarul Robert Sorin Negoita prezentat astăzi, 22 iunie, bilantul activitătii primilor doi ani de mandat.

Cel mai important lucru pentru mine, ca primar, este comunicarea pe care o am, în fiecare zi, cu oamenii din sector. Stiu că poate să pară un cliseu, dar pur si simplu aşa stau lucrurile. Faptul că mă întâlnesc cu oamenii, că discut despre problemele lor si despre problemele sectorului, că uneori găsim împreună solutii este încă o dovadă că activitatea noastră a fost bună si că oamenii sunt multumiti si au încredere în noi, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita la începutul prezentării.

Dintre realizările prezentate amintim reabilitarea termică a blocurilor,  regenerarea urbană, curătenia, grija fată de copii, siguranta pentru fiecare, cultura, lucrările urbane, investitiile, prestatiile sociale, relatiile internationale, precum si diferitele asocieri si parteneriate.

Miza mea, ca primar, si miza primăriei este de-a transforma Sectorul 3 în cea mai modernă unitate urbană din România. Acum doi ani, Sectorul 3 rămăsese mult în urma celorlalte sectoare, mai ales a Sectorului 1 si a Sectorului 4. Lucrurile s-au schimbat radical între timp, căci am pus bazele realizării acestui obiectiv atât de important, a precizat Robert Sorin Negoita.

Cel mai important proiect al Primăriei Sectorului 3, în ultimii doi ani, a fost reabilitarea termică a blocurilor. Acum doi ani, Sectorul 3 se afla pe ultimul loc la numărul de blocuri anvelopate dintre sectoarele Capitalei. După doi ani, se înregistrează cea mai mare crestere a numărului de blocuri anvelopate.

Vă multumesc că îmi sunteti alături. Mă bazez pe echipa ce o formăm împreună si pe sprijinul ce mi-l acordati pentru a reusi să facem împreună lucruri frumoase, a declarat primarul Robert Sorin Negoita la finalul discursului celor doi ani de mandat.

  

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

  • (will not be published)