principala

Publicat la .

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a premiat astăzi echipele de volei şi handbal ale şcolilor gimnaziale nr. 22 „Mexic” şi nr. 88 pentru performanţele obţinute în anul şcolar 2013-2014.

Echipa Şcolii nr. 22 „Mexic”, antrenată de Cristina Dorobanţu şi Marian Dedu, a obţinut locul al treilea la faza municipală a campionatului de volei feminin, iar cea a Şcolii nr. 88, îndrumată de Costică Iancu, este vice-campioană naţională la handbal feminin.

Mă aflu aici să premiez performanţa elevilor şi a instructorilor în egală măsură. Primăria Sectorului 3 încurajează şi sprijină rezultatele remarcabile în toate domeniile, printre care şi în sport. Vă felicit pentru performanţele realizate, pentru felul în care reuşiţi să faceţi nişte echipe eficiente şi să duceţi renumele şcolilor din care proveniţi la nivel municipal sau chiar naţional. Sunt bucuros că aveţi la dispoziţie săli unde puteţi practica sportul la standarde înalte. Sper să facem din aceste şcoli nişte unităţi de învăţământ moderne, cât mai atractive. În încheiere, vă doresc un sfârşit de an cât mai bun şi să vă întoarceţi din vacanţă cu forţe proaspete pentru a câştiga şi alte competiţii sportive”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiţă.

Membrele echipelor de volei şi handbal au primit diplome, trofee, precum şi echipamente complete pentru antrenament. Au fost acordate, de asemenea, premii de excelenţă în educaţie pentru antrenorii celor două echipe.

Comentarii

comentarii

Un raspuns la “Primarul Robert Negoita a premiat echipele de volei si handbal ale scolilor nr. 22 si 88 din Sectorul 3”

  1. Cornelia Iasinetchi

    Buna ziua ! sunt un parinte de la sc. 22 MEXIC , MULTUMESC ,in numele parintilor pentru tot ajutorul si sprijinul care l-am avut din partea dumneavoastra si nu numai , consilierilor si doamnei inspector de sector. VA URAM VACANTA PLACUTA !!!! SI MULTA SANATATE !!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

  • (will not be published)